Ja cilët janë aeroportet më të mira të vitit 2019!

Written by on 10/05/2019

Një studim i ri ka patur në qendër të raportit të tij , linajt ajrore dhe aeroportet me performancen me te mire e me te dobet për vitin 2019. Për herë të dytë , “Qatar Airways”, është renditur si linja ajrore numër një , dhe pas saj , “American Airlines”. Aeroporti “Portela”, i Lisbonës është renditur si më i keqi. Kompanitë ajrore të renditura në listë, bazohen nga performanca në kohë dhe cilësia e shërbimit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist