Ja cilat janë  vendet më të mira për familjet!

Written by on 14/06/2019

 

 

Raporti i Organizatës së Kombeve të Bashkuara ka dalë në përfundimet se familjet që gëzojnë politika mbështetëse janë në Suedi, Norvegji dhe Islandë. Raporti ka marrë në shqyrtim 31 shtete nga të cilat vendet e gadishullit skandinav kryesojnë listën. Nga ana tjetër performuesit më të këqinj ishin Qipro, Greqia ,Zvicra dhe Irlanda. Agjensia UNICEF, ka rekomanduar të paktën  6 muaj leje lindje me pagesë për prindërit. Estoni , Hungaria dhe Bullgaria gëzojnë largimin më të gjatë me pagesë të plotë të nënave , ndërkohë që për largimin e baballarëve qëndrojnë në vendet e para Luksenburgu, Suedia dhe Portugalia.

Sollidens slott, juli 2017
Kungafamiljen skickar en hälsning från Sollidens slott på Öland.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist