Energji jo vetëm nga uji!

Written by on 14/06/2019

 

 

Ministria e Infrastrukturës dhe Eneregjisë ne vendin tone po shqyrton projektet private për parqe të prodhimit të energjisë nga dielli por edhe investime për ndërtimin  e parqeve eolike. Varësia në masën 100% nga burimet ujore është një nga problemet kryesore duke qenë se në periudhat e thatësirave lind nevoja për import energjie. Në 5 mujorin e parë të vitit, fatura e importit ka shkuar në vlerën e 102 milion eurove.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist