Ja cilat jane projektet me te rendesishme te turizmit ne Shqiperi

Written by on 08/05/2018

 

Investimet e fundit ne fushen e turizmit ne Shqiperi jane prezantuar nga zevendes ministri i turizmit ne qytetin e Lezhes. Aktualisht sipas deklaratave te autoriteteve jemi duke u perballur me nje fluks ne rritje te turisteve dhe per te adresuar nevojen e akomodimit, eshte hartuar paketa e lehtesirave per hotelet me 4 dhe 5 yje, e cila ka rritur ndjeshem interesimin e emrave te njohur te hotelerise boterore per te investuar ne Shqiperi. Gjithashtu projekti  “100 fshatrat”, certifikimi i njesive te agroturizmit, punesimi i mbi 1 mije te rinjeve gjate sezonit te veres, aktivitetet dhe ngjarjet artistike, certifikimi i guidave turistike, shtimi i hapsirave te gjelbra, brendimi i produkteve dhe promovimi i Shqiperise jane nder masat me te rendesishme qe do te zhvillojne ne menyre te ndjeshme turizmin shqiptar gjate ketij viti.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist