Punimet per rrugen Tirane – Elbasan nisin ne qershor!

Written by on 08/05/2018

 

Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, ka deklaruar se fundmi se tashme jane siguruar 14 milione dollare shtese per pjesen e mbetur te rruges Tirane-Elbasan. Keto fonde do te bejne te mundur perfundimin e segmentit te mbetur qe lidhet me Elbasanin dhe rruga do te jete e hapur. Problemet me te medha aktualisht jane me rreshqitjen e dherave te cilat kerkojne nje financim shtese prej 4.5 milione euro nga studimi qe eshte bere. Sipas ministrit parashikohet qe ne qershor te filloje puna per kete segment te rendesishem nga zona e Ibes ne Tunelin e Elbasanit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist