Ja cila është puna më e paguar në Shqipëri!

Written by on 02/05/2019

Sipas te dhenave  të publikuara nga INSTAT, institucionet që i paguajnë më shumë punonjësit janë organizatat ndërkombëtare. Paga mesatare e tyre është 1200 euro, sa trefishi i pagës mesatare në vend. Raporti I publikuar ne Diten e Punetoreve, ve ne dukje se shqiptarët mbeten ende më të nënpaguarit e Europës. Vendin e dytë për pagën më të lartë të punonjësve e mbajnë bankat e sigurimet, dhe të tretët renditen aktivitetet profesionale, shkencore dhe teknike. Arsimi ka një rritje reale të pagës me 6%, në raport me 4 vite më parë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist