Ja çfarë preferojnë turistët e huaj në Shqipëri!

Written by on 08/06/2019

Sipas një deklarate të Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi,destinacionet e preferuara të turistëve të huaj janë dukshëm zonat e mbrojtura të turizmit në Shqipëri.Përveç bukurive që këto zona  reflektojnë, turistët tërhiqen edhe nga historitë që këto vende mbartin në vetvete.Të huajt gjithashtu shprehin interes të veçantë edhe për florën e faunën, që sipas ministrit Klosi është një sektor i përmirësuar ndjeshëm.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist