Sfida 10 milione turiste!

Written by on 07/06/2019

Turistë vendas e të huaj frekuentojnë çdo ditë zonat e mbrojtura, tashmë destinacione të turizmit gjithëvjetor e të diversifikuar në Shqipëri. Ata marrin informacionet e shërbimet në qendrat e vizitorëve ku njohin florën e faunën e zonës, udhëtojnë në shtigje të shenjuara dhe shijojnë vlerat natyrore, historike e kulturore nga veriu në jug të vendit.

 

Image may contain: motorcycle, sky, outdoor and nature

Image may contain: one or more people and food

Image may contain: cloud, sky, mountain, tree, house, grass, outdoor and nature

Image may contain: tree, plant, outdoor, nature and water

Image may contain: 1 person, standing, tree, sky, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, plant, tree, outdoor and nature

 

Image may contain: one or more people, people riding bicycles, bicycle, sky, outdoor and nature

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist