Italia vazhdon me kufizimet e udhëtimit/Çfarë duhet të dinë pasagjerët

Written by on 09/06/2021

Italia vazhdon ende me kufizimet e udhëtimit. Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU, si dhe familjarët e përcaktuar nga urdhëresat e autoriteteve italiane. Të gjithë pasagjerët që udhëtojnë në Itali duhet të kenë me vete formën Dixhitale të Vendodhjes së Pasagjerit.

Forma duhet të jetë e plotësuar në formë elektronike dhe duhet të paraqitet pranë sportelit të biletave bashkë me kodin e udhëtimit./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist