Shqipëria në pritje të çarterave nga Riadi, Dubai dhe Egjipti!

Written by on 09/06/2021

Sipas Ministrit të Turizmit, Zoti Blendi Klosi, politika e  “dyerve të hapura” është një përpjekje për t’i ardhur në ndihmë turizmit, një prej degëve më të rëndësishme të ekonomisë dhe një prej sektorëve të goditur më rëndë për dy vite me radhë. Sipas Klosit, javën e ardhshme do të vijnë çarterat e parë me turistë nga Riadi, teksa vijojnë ato nga Dubai.

Risia është se së shpejti do të vijnë edhe çarterat me turistë nga Egjipti./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background