Italia perqendrohet tek turizmi detar me projekte te reja!

Written by on 24/04/2018

Italia perqendrohet tek turizmi detar me projekte te reja!

 

Italia vlereson turizmin detar duke u perqendruar ne investime te reja. Sipas kreut te Federturismo per te zhvilluar turizmin e lundrimit duhen forcuar dhe integruar rrjetet infrastrukturore ekziestuese ne vend duke krijuar lidhje te reja mes porteve dhe duke rritur cilesine e sherbimit. Vitin e kaluar Italia ka pasur nje rritje te ndjeshme te turisteve nga krocierat dhe numri i ketyre anijeve turistike eshte rritur ne portet e vendit. Per kete arsye qeveria ka vendosur te kete me shume vemendje ndaj ketij sektori fitimprures.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist