Ndryshime demografike ne turizem, bie numri i te rinjeve qe udhetojne!

Written by on 24/04/2018

Ndryshime demografike ne turizem, bie numri i te rinjeve qe udhetojne!

 

Ndryshime demografike po prekin industrine e turizmit ne Europe. Qe prej vitit 2007 e deri me tani numri i te rinjeve qe udhetojne eshte ulur me 10%. Studimi i World Travel Monitor tregon se gjate vitit te kaluar udhetimet qe te rinjte e moshes 15 deri ne 24 vjec kane bere kane qene 54 milion. Nderkohe shifrat mbeten thuajse te pandryshueshme edhe kete vit. Destinacionet me te preferuara mbeten Spanja, Franca, Gjermania, Hollanda dhe Britania e Madhe. Renia e numrit te lindshmerive eshte arsyeja pse ka rene edhe numri i te rinjeve qe po udhetojne duke pare nga ana tjeter nje treg me shume turiste  me te medhenje.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist