Turqia nder vendet me me shume “flamuj blu” ne plazhe!

Written by on 24/04/2018

Turqia nder vendet me me shume “flamuj blu” ne plazhe!

Turqia eshte renditur ne vend te dyte te listes se vendeve me numrin me te madh te plazheve te pajisur me flamurin blu pas Spanjes. Me flamurin blu ne Turqi jane certifikuar plot 436 plazhe. Fondacioni Nderkombetar per Edukimin Mjedisor, i ka dhene kete certifikate komplekseve qe plotesojne kriteret e duhura ne drejtim te mbrojtjes se mjedisit, kritere te cilat jane 33 per plazhet dhe 25 per marinat.Sot turistet preferojne qe zona ku do te kalojne pushimet te jete e pajisur me flamur blu.Pritet qe gjate ketij viti te kete rritje te numrit te turisteve qe do te vizitojne Turqine.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist