Ishulli më i bukur në Europë për 2018 është …

Written by on 26/07/2018

Ishulli më i bukur në Europë për 2018 është ….
Ishulli Paros ne Greqi është vlerësuar si ishulli më i mirë në Europë për vitin 2018, sipas Travel & Leisure. Ne kete sondazh te Travel &Leisure, lexuesit vlerësuan ishujt sipas aktiviteteve dhe pamjeve të tyre, atraksioneve natyrore dhe plazheve, ushqimit, kulturave dhe atraksioneve të ndryshme. Páros qe ndodhet , disa orë larg nga Athina me target, duket se ka marre numrin me temadh te votave. Lexuesit e revistes turistike rendisin disa arsye të rezervuar një udhëtim në Páros. Ishulli është i njohur për plazhet e tij natyrore, për jetë e gjalle te natës dhe monumentet e lashta, si shenjtërorja e Delian Apollo dhe Artemis.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist