Investime te reja per promovimin e turizmit ne Boboshtice!

Written by on 07/05/2018

Investime te reja per promovimin e turizmit ne Boboshtice!

E njohur per objekte te shumta kulti, Boboshtica ne Korçe, eshte nje pike referimi per turizmin e kultit dhe ate familjar dhe eshte bere se fundmi pjese e programit “ 100 fshatrat”. Investimet kryesore qe do te ndermerren ne Boboshtice, pritet te shnderrojne kete zone ne nje destinacion te qendrueshem turistik, ndersa pritet te zhvillojne edhe ekonomite lokale. Nderkohe rikonstruksioni dhe zgjerimi i rruges Korçe- Erseke, ku perfshihet edhe rruga qe te çon ne Boboshtice, do e beje kete zone lehtesisht te aksesueshme per vizitoret vendas dhe te huaj. Permiresimi i aksesit dhe vendosja e sinjalistikes turistike per monumentet e kultures jane nder prioritetet kryesore te nderhyrjeve ne Boboshtice.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist