Unazat bujqesore zhvillojne agroturizmin ne Divjake!

Written by on 07/05/2018

Unazat bujqesore zhvillojne agroturizmin ne Divjake!

Ndertimi unazave bujqesore ne zonen e Divjakes ka lehtesuar jo vetem qarkullimin e mjeteve dhe qytetareve drejt njesive te kesaj bashkie, por i ka dhene qytetit edhe nje zhvillim te dukshem ekonomik. Perspektiva ne finale eshte per ti dhene qytetit nje karakter agro-turistik. Ndertimi i “ballkonit” te Divjakes, jo vetem qe te ofron nje levizje te shpejte te produkteve bujqesore ne te pesta njesite e kesaj bashkie por ofron edhe nje pamje mahnitese qe do te joshe turistet e shumte te cilet vizitojne qytetin bregdetar te Divjakes dhe bukurite natyrore qe te ofron ky qytet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist