Investime në Shirokë për zhvillimin e turizmit!

Written by on 07/04/2018

Investimet e reja që po ndërmerren në rikualifikimin e infrastrukturës në zonën e bregut perëndimor të Liqenit të Shkodrës në veri të vendit, do ta kthejnë pikën turistike të Shirokës, që gjendet pak kilometra larg qytetit të Shkodrës, rrëzë malit të Taraboshit, në një tjetër destinacion me atraksion të veçantë agroturistik.Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka hapur procedurat e tenderit për punimet, të cilat pritet të zgjasin 10 muaj për zbatimin e projektit rehabilitues, që prek sheshin dhe plazhin e Shirokës, si dhe zona të tjera përgjatë liqenit.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist