Institucioni më i madh europian mbërrin në Shqipëri!

Written by on 28/11/2019

Dy ekspertë të OKB-së që merren me vlerësimin e katastrofave dhe koordinimin  e punës për kapërcimin e pasojave, kanë ardhur në Shqipëri në ndihmë të qeverisë shqiptare. Zyrat e OKB-së që merren me vlerësimin dhe koordinimin në raste katastrofash , ndihmon vendet në fazën e parë të krizave që shkaktohen nga tërmete, uragane, përmbytje apo gjendje të tjera kritike.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist