Kompania gjigande njofton se do të shkurtojë mijëra vende pune!

Written by on 28/11/2019

Prodhuesi gjerman i makinave “Audi”, do të shkurtojë gjithsej 7500 vende pune. Njoftimi zyrtar është bërë direkt nga kompania.  Filiali i “Volsvwagen” , ka deklaruar se do të shkurtojë 9500 vende pune deri në vitin 2025, por do të krijojë gjithashtu deri në 2000 pozicione në prodhimin e makinave elektrike dhe digjitalizimit. Kompania ka qenë në rënie që prej skandalit të emetimeve të naftës në vitin 2015.


Current track

Title

Artist

Background