Instagram sjell risinë e radhës, ja cili është kriteri kryesor për të hapur një llogari!

Written by on 07/12/2019

Rrjeti social “Instagram” vijon me risitë dhe e radhës është kërkesa për treguar moshën e saktë. Përdoruesit nën moshën 13 vjeç nuk do të lejohen të kenë një llogari në në këtë rrjet për të mbrojtur kështu të miturit nga përmbajtjet e papërshtatshme.  Informacionin mbi moshën  e përdoruesve është për t’iu dhënë të rinjve më shumë privatësi. Kështu, reduktohet abuzimi me fenomenet negative që mund të ndodhin në rrjetet sociale, përmbajtja e disa prej të cilave mund të kërkojë moshë madhore. Ditëlindja do të jetë private dhe nuk do të publikohet.

 


Current track

Title

Artist

Background