Qyteti europian shfaq pemën e festave dhe është me e veçanta në botë!

Written by on 07/12/2019

Në një qytet të Estonisë një artist bashkëkohor ka sjellë pemën tradicionale të Krishtlindjes në një mënyrë krejt origjinale. Ai ka përdorur enë plastike, për t’u përcjellë njerëzve mesazhin se duhet shmangur sa më shumë përdorimi i plastikës. Instalacioni plastik është vendosur në qendër të qytetit estonian, Vilnius me rastin e festave të fundvitit. Këtë vit organizatorët kanë menduar të përcjellin edhe një mesazh në mbrojtje të mjedisit. Vendasit e konsiderojnë si unike pemën e këtij viti duke u shprehur është ideja më e bukura që kanë parë ndonjëherë. Instalacioni sjell në vëmendje disa problematika të ndryshimeve klimatike.


Current track

Title

Artist

Background