Insig Jetë: Siguro “Jetën dhe Shëndetin” për vetëm 50 euro!

Written by on 06/07/2018

Insig Jetë: Siguro “Jetën dhe Shëndetin” për vetëm 50 euro!

Menaxherja e Sigurimit te Jetës dhe Shëndetit pranë Insig Jetë, Znj. Stela Xhepa e ftuar ne Travel Club,  na prezantoi dhe me ofertën e re të Insig Jetë ku bashke me Spitalin Amerikan sjellin paketën e dedikuar të sigurimit “Jetë dhe Shëndet”. Për vetëm 50 € ne vit perfitoni deri ne 5000 € mbulim per trajtime mjekësore, si dhe check-up falas!

Për mbulimet e paketës se sigurimit mund të periftoni: mbulime për probleme shendetësore, trajtimet mjeksore apo nderhyrjet kirurgjikale gjatë kohës së qëndrimit tuaj në spitalin Amerikan deri në 5,000 Euro
Transportin me ambulance nga vendi ngjarjes në spitalin Amerikan
Sigurimi i Jetës nga aksidente personale deri në 2,000 Euro
Sigurimi i Jetës deri në 2,000 Euro
Sigurimi për Paaftesinë e Përhershme të Plotë deri në 2,000 Euro
Gjithashtu përfitoni FALAS CHECK-UP që  do të kryhet në spitalin Amerikan nga i siguruari gjatë periudhës së sigurimit.
Kjo ofertë është e vlefshme për një periudhë 3 mujore. Ndërsa primi i sigurimit – është 50 Euro.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist