Shqiptarët sigurojnë makinën, më pak jetën dhe shëndetin!

Written by on 06/07/2018

Shqiptarët sigurojnë makinën, më pak jetën dhe shëndetin!

 

Shëndeti juaj dhe i familjes tuaj është pasuria më e çmuar, të cilën gjithkush shpreson ta ketë për të gjithë jetën, por jo gjithmonë është e mundur të ndodhë kështu. Të gjithë jemi të ekspozuar ndaj sëmundjeve dhe rreziqeve të tjera të cilët kërcënojnë shëndetin dhe jetën tonë. INSIG JETË është zgjedhja e duhur  jo vetëm për mirëqenien tuaj, por edhe për kompensimin e të ardhurave për pasardhësit tuaj në rast fatkeqësie, kjo falë Kontratës së Sigurimit të Jetës dhe Shëndetit .

Kështu u shpreh sot në studion e Travel Club, Drejtorja e Marrjes ne Sigurim “Jete dhe Shendet ” prane Insig Jetë, Znj Stela Xhepa.
Fale ekperiences shumevjecare ne kete punë Znj.Xhepa foli dhe për tendencën e shqiptareve për të siguruar më parë  mjetet motorike se sa jetën dhe shëndetin, megjithëse vitet e fundit ajo u shpreh se shqiptarët janë ndërgjegjësuar paksa.

 

Intervista e Plote : Video


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist