India ka frikë se turizmi mund të shkaktojë valën e tretë Covid-19

Written by on 12/07/2021

Indianët janë dyndur drejt destinacioneve të njohura malore si Shimla, Manali dhe Mussoorie për t’i shpëtuar nxehtësisë së madhe të verës. Pjesa më e madhe e vendit, duke përfshirë shtetet malore të varura nga turizmi, po rihapen dhe autoritetet lokale kanë inkurajuar udhëtimet e brendshme me shpresën për të kufizuar goditjen e rëndë ekonomike të bllokimeve të zgjatura.

Por zyrtarët paralajmërojnë se turmat e turistëve mund të rrezikojnë Indinë përballë një vale të tretë të Covid në muajt e ardhshëm./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background