Indeksi i shëndetit,ja ku renditet Shqipëria!

Written by on 30/04/2019

 

Indeksëi i Shëndetit e ka renditur Shqipqrinë në vendine 82-të , nga 84 vendet qe janë marrë në shqyrtim në Europë. Tirara pozicionohet më keq se kryeqytetet e tjera të rajonit. Portali më I madh për të dhënat e cilësisë dhe ksotos së jetesës I ka dhënë Tiranës 46.5 pikë nga 100. Në renditje kryeqyteti ynë lë pas Galëayn në Irlandë dhe Kharkin në Ukrainë. Vendin e parë përsa I përket cilësisë në shëndet e mban qyteti Utrch i Hollandës me 91 pikë


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist