Inagurohet rruga Shishtavec – Krusheve

Written by on 23/05/2018

Rruga kufitare Shishtavec-Krusheve eshte inaguruar me pranine e banoreve te zones dhe personaliteteve te ndryshme midis te cileve edhe Ambasadorja e BE ne Tirane, Romana Vlahutin. Ambasadorja u shpreh kunder ndertimit te HEC-eve ne kete zone duke theksuar se kjo zone e Kukesit duhet ruajtur keshtu siç eshte, sepse eshte nje habitat unik natyror. Bashkia Kukes ka nje Plan te Pergjithshem Vendor dhe aty Shishtaveci eshte planifikuar si nje zone me prioritet zhvillimin e turizmit malor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist