“Bej Bamiresi-Zbardho Dhembet” me Top One Dental

Written by on 23/05/2018

Klinika Dentare Top One ne bahskepunim me organizaten Megalus kane ndermarre nje nisme bamiresie per te ndihmuar nje vogelushe shqiptare qe gjendet momentalisht ne Itali dhe kurimi i saj kerkon nje shume te konsiderueshme te hollash. Leolida dhe Joana, nga Megalus ishin sot te ftuara ne studion e Travel Club, ku treguan per bashkepunimin me kliniken dentare Top One, per te mbledhur te ardhura per vogelushe Klean! Ato u shprehen se nisma vjen me sloganin “Bej Bamiresi-Zbardho Dhembet” dhe do te zhvillohet ne datat 24, 25, 26 dhe 27 maj ne Teg, ku cdo kush qe deshiron te kontribuoje ne sherimin e vogelushe Kleas mund te dhuroje 5 mije leke te reja, kundrjet sherbimit qe do tju ofroje  Top One Dental per zbardhimin e dhembeve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist