Hoteli ne Suedi ku qendroni falas nese nuk perdorni smartphonin

Written by on 08/02/2019

Hoteli ne Suedi ku qendroni falas nese nuk perdorni smartphonin
A mund te shkosh te flesh duke e ditur se nuk e ke kontrolluar telefonin tend?
Varet nga sakrifica qe deshironi te beni per te qendruar lire ose falas ne nje
hotel suedez. Hotel Bellora ne Gothenburg te Suedise ofron dhoma falas nese
mysafiret mund te qendrojne larg nga mediat sociale gjate qendrimit te tyre.
Hoteli deshiron te inkurajoje kohen cilesore te kaluar me te dashurit dhe te
perjetoje boten perreth, ne vend qe te ndezesh ekranin e telefonit. Dhoma ne
Hotel Bellora perdor nje llambe te zgjuar per te matur sa kohe shpenzoni ne
mediat sociale, te cilat me vone do te percaktojne se sa paguani per dhomen.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist