Historike! Vizitorët në Japoni ranë me 99.3% gjatë shkurtit!

Written by on 18/03/2021

Sipas Organizatës Kombëtare të Turizmit të Japonisë, gjatë muajit shkurt numri i turistëve ra me 99.3%. Arsyet kryesore mbeten  kufizimet e rivendosura të udhëtimeve. Vizitorët nga Kina arritën në 1.700, duke rënë me 98.1%. Ata nga Koreja e Jugut ranë me 99.4% duke përfunduar në 900 dhe ata nga India ranë me 90.9% duke përfunduar në vetëm 600.

Myth Busting: Travelling In Japan (And How To Avoid Awkward Situations) -  2021

Pas shpalljes së qeverisë për një gjendje të jashtëzakonshme, hyrja e udhëtarëve nga jashtë shtetit në thelb është e ndaluar./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background