Linja e njohur ajrore ka gati teknologjinë e re për “udhëtime të sigurta”!

Written by on 18/03/2021

Klientët e “American Airlines” që kthehen për të udhëtuar këtë pranverë do të vërejnë disa ndryshime, të krijuara për t’i bërë udhëtimet më të sigurta. Pasagjerët do të mirëpriten në bord me teknologjinë e cila shmang prekjen dhe kontaktin e afërt me personelin.

American Airlines' Results Are Terrible. That Is Great News for Its Stock  Price. - WSJ

Klientët kanë mundësi të përdorin aplikacionin “American Airlines” për të bashkëvepruar me një asistent virtual ose të bisedojnë drejtpërdrejt me një përfaqësues të kujdesit ndaj klientit për t’iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të kenë në lidhje me udhëtimet./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist