Hidrocentrali i Skacivës merr dritën jeshile!

Written by on 05/03/2021

Së shpejti do të nisë nga puna  ndërtimi i hidrocentralit të Skavicës. Qeveria ka miratuar projektligjin që autorizon kompaninë “Bechtel” të projektojë dhe të ndërtojë hidrocentralin e parë të kaskadës së Drinit.

U.S. to Finance Construction of Major Albanian Hydropower Plant - Exit -  Explaining Albania

 

Fillimisht ky projekt mori aprovimin më 3 tetor të 2020-ës, kur u nënshkrua edhe marrëveshja me SHBA-në për financimin e projektit./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist