Hapet në Vlorë panairi turistik!

Written by on 18/05/2019

 

 

Vlora ka çelur për herë të parë panairin turistik , i cili ka bërë bashkë 50 biznese  në fushën e hoteleri turizmit, gastronomisë , restoranteve dhe bizneseve. Synimi i panairit është rritja e standarteve në fushën e turizmit . Panairi është mbajtur në sheshin  pranë ambienteve të Laboratorit të turizmit në Lungomare , i pari në vendin tonë që do të shërbejë për nxitjen dhe rritjen e sipërmarrjeve në Vlorë dhe më gjerë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist