Grenlanda nis të shkrihet me hapa të shpejtë

Written by on 17/06/2019

 

 

Greonlanda ka përjetuar humbje të mëdha të sasisë së akujve që llogaritet të jetë më shumë se 2 ton. Shkrirja është e rrallë dhe e pazakontë për muajin qershor sipas studiuesve të klimë së Grenlandës. Sipas tyre nëse shkrirjet vazhdojnë në të njëjtat ritme , rreziku është më afër sesa e kishin menduar.

epa07085077 YEARENDER JULY 2018
An iceberg is stranded near the village of Innaarsuit, in the Avannaata Municipality, northwestern Greenland, 12 July 2018. The municipality was alarmed on 11 July after the huge iceberg was grounded just outside the village of Innaarsuit. According to local media, police asked villagers who live closest to the water, to leave their houses over fears the iceberg could calve and affect the village with a tsunami. EPA-EFE/Magnus Kristensen DENMARK OUT


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist