Gjermania paralajmëron shqiptarët” procedurat për vizë nuk kanë ndryshuar”!

Written by on 10/01/2020

Ambasada gjermane në Tiranë ka sqaruar edhe një herë se shqiptarët që synojnë të punësohen në Gjermani, duhet të pajisen me vizë pune. Procedurat nuk kanë ndryshuar dhe se aplikimi bëhet pranë ambasadës në Tiranë. Njoftimet me përmbajte të ndryshme nga kjo që po qarkullon dhe në media, nuk është në përputhje me kuadrin ligjor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist