Australia në rrezikun më të madh të historisë së saj, katastrofa që mund të zhdukë disa qytete!

Written by on 10/01/2020

Australia pret një tjetër valë zjarresh të rrezikshme për shkak të temperaturave të larta dhe erërave të forta në shtetet tashmë të shkatërruara. Viktoria në juglindje të vendit, po zgjat gjendjen e katastrofës pas parashikimeve për aktivitete të rëndësishme zjarresh në dy ditët e ardhshme. Ekziston frika se një zjarr i madh në veri të Viktorias mund të shtrihet në Wellsin e Ri të Jugut duke shkaktuar një megaflakë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist