Gjermani, diskutohet ligji per mbrojtjen e insekteve

Written by on 18/02/2019

Gjermani, diskutohet ligji per mbrojtjen e insekteve

Gjermania po pergatit nje ligj per mbrojtjen e insekteve qe parashikon ulje te
perdorimit te pesticideve deri tek fondet kushtuar hulumtimeve mbi kete çeshtje.
Njoftimin e ka bere ministrie e mjedisit ne Gjermani. Rreth gjysma e llojeve te
insekteve, te rendesishme si per ekosistemet ashtu dhe per ekonomine po zhduken
ne menyre te shpejte ne mbare globin, ngre alarmin nje studim. Plani i veprimit
per mbrojtjen e insekteve parashikon nje fond vjetor prej 100 milione euro,
perfshire 25 milione qe do te perdoren per kerkime.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist