Gara ekstreme në alpet europiane

Written by on 18/06/2019

 

 

Sportistë nga  gjithë bota janë bashkuar në Salzburg të Austrisë për të marrë pjesë në garën e aventurave X-Alps. Ata duhet të përshkruajnë mijëra kilometra duke kaluar 13 pika kryesore të alpeve, përgjatë Austrisë, Gjermanisë, Italisë, Zvicrës, dhe Francës duke e mbyllur gjithçka në ujërat e Monakos.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist