Birra e murgjeve belgë shitet online

Written by on 18/06/2019

Birra”Westvletern XII”,prodhuar nga murgjit belgë që prej vitit 1939, është një ndër birrat më të lakmuara në botë. Murgjit belgë kanë nisur ta shesin birrën online, duke thënë se qëllimi i tyre është të sigurohen se produkti i tyre shkon në duart e dashamirësve të birrës dhe jo përfituesve. Duke qenë se ata kanë konstatuar një sërë mashtrimesh me pijen e tyre, kanë parë shitjet online si zgjidhjen për të shmangur çmimet e kripura. Sipas tyre, shitjet online ofrojnë më shumë garanci për sistemin e shitjes.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist