Fushata e muajit Kroat të Turizmit sapo filloi!

Written by on 02/10/2021

Fushata e muajit kroat të turizmit ka nisur. Bëhet fjalë për një projekt të Ministrisë së Turizmit dhe Sportit dhe Bordit Turistik Kroat, ku shërbime dhe përvoja të shumta turistike do të jenë në dispozicion me një minimum prej 35 përqind zbritje.

Kështu, të gjithë qytetarët kroatë dhe mysafirët e huaj që do të qëndrojnë në Kroaci gjatë muajit tetor do të jenë në gjendje të përjetojnë shërbime turistike në të gjitha pjesët e Kroacisë me çmime shumë të leverdisshme./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist