Fshati Serefan, tashmë një atraksion turistik

Written by on 30/07/2018

Fshati Serefan, tashmë një atraksion turistik

Agroturizmi tashme i jep nje fytyre tjeter edhe fshatit pak te degjuar Serefan. Vetëm 1 orë larg Tiranës dhe Beratit, fale rrugës Cërrik-Belsh-Kuçovë-Ura Vajgurore, Seferan fshati Seferan po zhvillon me shpejtësi agro-turizmin. Kështu, Fondi Shqiptar i Zhvillimit me ane te nje videoje  tregon sesi sistemimi i rrugës që ky fond po zbaton për llogari të Qeverisë shqiptare, ka sjellë zhvillim dhe mundësi të reja për agro-turizëm në fshatin Seferan. Seferan është gjithashtu pjesë e Programit Kombëtar “100 Fshatrat” që synon të rilindë zonat rurale dhe t’i shndërrojë në qendra turistike.

Fshati Serefan, tashmë një atraksion turistik


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist