Thethi, plot me turistë edhe pse kulmi i sezonit të plazhit

Written by on 30/07/2018

Thethi, plot me turistë edhe pse kulmi i sezonit të plazhit

Administrata e Zonave të Mbrojtura (AdZM) Shkodër, që mbulon Parkun Kombëtar të Thethit, ka beret e ditur  se Parku Kombëtar i Thethit, ka qenë tepër i vizitueshëm këtë sezon turistik dhe kryesisht në fundjava.

Vitin që shkoi, Thethin e vizituan rreth  80 mijë turistë nga ku pothuajse gjysma kanë qenë vizitorë të huaj. Ndërsa ky sezon turistik sipas trendit të deri tanishëm do të sjell një numër më të madh vizitorësh gjatë gjithë vitit. Për turizmin në Theth, kanë shkruar shumë media botërore duke kanë shfaqur reportazhe  promovuese. Thethi mbetet kurioziteti i turizmit shqiptar dhe vizitohet në çdo stinë të vitit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist