Korça hap së shpejti muzeun e ri “Gjon Mili”

Written by on 30/07/2018

Korça hap së shpejti muzeun e ri “Gjon Mili”

Korça së shpejti do të ketë një atraksion të ri turistik. Kanë nisur tashme  punimet dhe së shpejti pritet të hapet muzeu i ri “Gjon Mili”. Fotografi amerikan me origjinë shqiptare Gjon Mili, deri tani ka një kënd muzeal në qytetin e origjinës së tij, Korçë. 15 foto të realizuara nga fotografi me famë botërore ndodhen të ekspozuara në ambientet e brendshme të Qendrës Kulturore “Vangjush Mio” në një sallë të veçantë. Gjon Mili njihet si fotografi që përdori për herë të parë  flashin elektronik dhe fotografimin e lëvizjes.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist