Formula 1, Tashme nje Grand Prix edhe ne Vietnam!

Written by on 09/11/2018

Formula 1 tashme do te zhvilloje nje Grand Prix edhe ne Vietnam. Lajmi sapo eshte zyrtarizuar dhe duket se Cmimi i Madh i Vitnamit eshte rezervuar per sezonin 2020 te garave me makina. Eventi pritet te sjelle fitime te konsiderueshme per ekonomine e Vietnamit jo vetem nga spektatoret dhe organizimi qe do te behet por edhe ne saje te rritjes se turizmit qe do te ndikohet drejtperdrejt nga garat. Pista net e cilen do te mbahet Cmimi i Madh i Vietnamit do te nise te ndertohet se shpejti ne kryeqytetin Hanoi. Formula 1 ka vite qe ka vleresuar potencialet e Vitenamit per mbajtjen e nje Grand Prixi dhe tashme duket se planet do te kthehen ne realitet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist