Zara zgjeron shitjet online ne 202 vende!

Written by on 09/11/2018

Kompania gjigande e modes Zara do te zgjeroje shitjet ne internet ne 106 vende te tjera nepermjet nje platforme te dedikuar online. Kjo do te thote se veshjet e Zara do te jene te disponueshme ne internet ne 202 vende. Inditex (Industria e dizajnit dhe tekstilit) ka thene se synon deri ne vitin 2020 te kete te gjitha markat e saj, duke perfshire Massimo Dutti dhe marken kryesisht te adoleshenteve Bershka, te disponueshme ne mbare boten ne internet. Konsumatoret e Zara ne vende si Angola, Bregu i Fildishte dhe Indonezi do te jene ne gjendje te porosisin online ne euro, duke perfshire shpenzimet e transportit detar dhe tarifat doganore. Porosite do te plotesohen nga platforma online ne Spanje.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist