Fluturimet ne Europe, rritet fluksi ne tremujorin e trete!

Written by on 16/11/2018

Autoriteti i Aviacionit Civil per Europen ka publikuar raportin e fundit per transportin ajror ne kontinent per tremujorin e trete te vitit duke theksuar rritje te fluturimeve.  Raporti eshte i vetmi qe perfshin te gjitha llojet e fluturimeve sherbim te plote, kosto te ulet dhe charter. Sipas raportit rritja e trafikut te udhetareve ne aeroportet e Evropes u rrit me 8.9% ne krahasim me te njejten periudhe te nje viti me pare. Aeroportet ne Finlande, shtetet baltike, Poloni, Republiken Çeke, Sllovaki, Hungari, Malte dhe Luksemburg shenuan rritje me dy shifra. Anasjelltas, aeroportet ne Suedi, Britani te Madhe dhe Holande shpallen rezultatet me te dobeta. Ne mesin e aeroporteve me te medha, rritja me dy shifra u arrit ne tremujorin e trete edhe ne  Athine, Viene, Milano, Varshave, Malte, Luksemburg dhe Talin .


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist