Festivalet me te mira shqiptare ne syrin e mediave te huaja!

Written by on 10/07/2018

Festivalet me te mira shqiptare ne syrin e mediave te huaja!

 

“Culture Trip”, nje faqe e cila publikon artikuj per artin, arkitekturen, kulturen, moden, letersine etj., neper bote, i ka kushtuar nje artikull Shqiperise dhe festivaleve me te mire verore qe zhvillohen ne vend. Sipas artikullit , keto evente terheqin nje pjese te mire te turisteve te huaj ne Shqiperi e sidomos atyre te rinje. Disa prej eventeve qe jane promovuar ne artikull jane Kala Fest, South Outdoor Festival, Turtle Fest, Peza n’Fest, Za Festival dhe Festa e Birres ne Korce.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist