Festa “Rrëfej Voskopojën” mbledh turistët për të dytin vit radhaz

Written by on 26/06/2019

 

 

Festa lokale “Rrëfej Voskopojën” është çelur për të dytin vit radhaz në  fshatin turistik të Voskopojës. Në festë pjesëmarrësit kanë shijuar koncertet muzikore, panairet kulinare si edhe kanë vizituar kishat e fshatit. Nuk kanë munguar as veprimtaritë sportive, dhe në mes të pjesëmarrësve vendas ka patur edhe mjaft turistë të huaj.

 

 

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist