Fermerët kinezë, metodë të rrallë për kultivimin e shalqirit

Written by on 05/07/2019

 

 

Një fermë në një nga zonat periferike të Kinës, ka nisur të përdorë një metodë të re në kultivimin e shalqirit. Këtë të fundit fermerët nuk e rrisin në tokë, por në ajër ngjashëm me rrushin dhe kjo sipas tyre ndikon ndjeshëm në cilësinë e produktit dhe në marketing po ashtu. Ferma e cila ka nisur një bazë industriale, ka në përdorim mjete të reja inovative dhe sisteme që rrisin prodhimin dhe reduktojnë koston. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist