Eurostat/ 2020-ta goditje tragjike për turizmin grek!

Written by on 28/06/2021

Turizmi Evropian ka parë një rënie mesatare prej 61% për periudhën Prill 2020 dhe Mars 2021 për shkak të kufizimeve të udhëtimit, si dhe masave të tjera parandaluese, në përgjigje të pandemisë sipas shifrave të fundit nga Eurostat. Greqia ishte ndër vendet e BE-së me rënien më të lartë dramatike në numrin e netëve të kaluara në akomodimin turistik me një rënie prej 74%.

Rekordin e mban Malta me një rënie prej 80% e më renditet Spanja, Portugalia dhe Hungaria. Më pak të goditura rezultojnë të jenë Holanda dhe Danimarka me 36%./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist