Hiqen të gjitha kufizimet për shqiptarët që duan të udhëtojnë në Spanjë!

Written by on 29/06/2021

Spanja ka hequr të gjitha kufizimet për qytetarët shqiptarë që duan të udhëtojnë drejt këtij destinacioni. Testi dhe vaksinat nuk janë më të detyrueshme, ndërsa mjafton vetëm bileta, pasaporta dhe maska. Përpara çdo udhëtimi, pasagjerët duhet të plotësojnë Formularin e Kontrollit Shëndetësor të cilin e gjejnë online.

Nëse 14 ditët e fundit keni vizituar vende të tjera përpara udhëtimit në Spanjë, është i domosdoshëm testi PCR i 48 orëve të fundit, vaksinimi apo vërtetim i autoriteteve shëndetësore që e keni kaluar Covid 19./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background